EKL Uutiskirje Elinvoimaa

19.8.2020

 

 

 

 

 

UUTISKIRJE

6 / 2020

 

 

 

 

 

 

 

Mielen hyvinvointia voi ja kannattaa tukea!

Elinvoimaa-koulutukset on tarkoitettu kaikille eläkkeensaajille. Ne ovat osallistujille maksuttomia.

Koulutuksistamme löydät, niin omaa ja läheisten mielen hyvinvointia vahvistavaa, kuin ryhmille tarkoitettuja sekä vapaaehtoisten jaksamista tukevaa koulutusta.

Löydät lisätietoa oheisista linkeistä mm. hauskaan roolipelikoulutukseen (Käpylässä), Hyvän mielen kulttuurikerho-koulutukseen, joka sopii mainiosti myös miehille. Sekä vapaaehtoisten jaksamisen tukemiseen tarkoitettua Luotsi-koulutusta. Tietoa näistä koulutuksistamme saa välittää jäsenistölle tai kavereille.

 

 

 

 

Lue lisää koulutuksista ja ilmoittaudu mukaan

 

 

 

Tulosta vuoden 2020 koulutusesite täältä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itsenäiseen ja ryhmässä toteutettavaan liikuntaan uutta materiaalia!

Kun liikuntasalit avautuvat ja jumpparyhmät taas käynnistyvät, niin tässäpä eläkkeensaajien toteuttamana kaksi uutta liikuntavideota. Jumppavideot sopivat niin ryhmille kuin itsekseen kotona käytettäväksi.

  • Kuminauhajumppa Kuminauha on mainio vastustusväline, jonka avulla voi tehostaa liikuntasuoritusta ja kehonhallintaa.
  • Keppijumppa Kepin käyttäminen parantaa tasapainoa ja ryhtiä.

Liikuntaa voit monipuolistaa Mielen hyvinvointia eläkkeensaajalle videosarjassa aikaisemmin julkaistuilla Tuolijumppa ja Numerojumppa -ohjauksilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvää mieltä, tukea, oppia ja menetelmiä!

Laadimme kesän alussa toiminnastamme uudet esittelyvideot. Katso ja kuule, mitä erilaisia mahdollisuuksia ikääntyneet, eläkkeensaajat, vapaaehtoiset ja yhdistykset saavat mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja yhteisöllisen sekä osallistavan toiminnan kehittämiseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä Uutiskirje on lähetetty seuraaville henkilöille:
Yhdistysten puheenjohtajille, varapuheenjohtajille, sihteereille, opintovastaaville, taloudenhoitajille, jäsenasioiden hoitajille, tiedottajille, kerho-ohjaajille ja liikuntavastaaville, Elinvoimaa-vertaisohjaajille sekä Elinvoimaa-koulutuksiin aikaisemmin osallistuneille ja EKL:n työntekijöille.