EKL Tiedotus

4.4.2020

 
 
 
 
 

Uutiskirje 3/2020, 2.4.2020

huhtikuu 2020

 
 
 
 
 
   
 

Uutta luomaan

Olemme joutuneet tässä uudessa tilanteessa pohtimaan toimintamuotojamme nyt, kun jäseniä ei voida kohdata fyysisesti? Emme jääneet asian edessä odottamaan epidemian loppumista vaan ideoimme uutta tilalle.

Toimiston väki on, suuri kiitos siitä heille, tarttunut haasteeseen ja tässä uutiskirjeessä on esitelty mm. uusia toimintamuotoja, joita on nyt tarjolla ja osin suunnitteilla. Tätä asiaa on hyvä miettiä nyt myös piireissä ja yhdistyksissämme.

Yhdistyksissä olisi nyt hyvä myös miettiä, että olisiko mahdollista koota aktiivijäsenistä tukihenkilöiden ryhmää, joka ottaisi puhelimella tai sähköpostitse yhteyttä jäseniin ja kysyisi, että miten menee ja kaipaako kenties apua jossakin asiassa. Tällaista toimintaa on jo olemassa ja uusi tilanne on tuonut mukanaan muitakin hyviä käytäntöjä jäsenyhdistyksissämme.

Onneksemme uusien toimintatapojen ja palveluiden kehittäminen on osa liiton ja yhdistysten perusarkea. Näissä poikkeusoloissa sen arvo vain korostuu.

Terveyttä, voimia ja oikein hyvää pääsiäistä kaikille toivotellen

Timo Kokko

 
 
   
 

Valtuuston kokousta ja jäsenhankintakampanjan päättymisen ajankohtaa siirretty

Liiton hallitus piti 2.4.2020 pidettäväksi sovitun kokouksensa koronatilanteen takia sähköpostitse ja päätti otsikon aiheista seuraavaa:

Hallitus päätti, että valtuuston kokous 23.4. perutaan ja kokous siirretään pidettäväksi Himoksella välillä 8.–9.9.2020. Hallitukselle ja valtuustolle on aiemmin sovittu yhteistapaaminen em. ajankohtana ennen Himoksen järjestöpäiviä.

Koronaviruksen ja sen johdosta tehtyjen toimenpiteiden takia on jäsenhankintakampanjamme käytännössä jäissä kaikilla alueilla ja suunnitellut tilaisuudet peruttu.

Hallitus päätti, että jäsenhankintakampanjan päättymisen ajankohtaa jatketaan vuoden lopusta maaliskuun loppuun 2021.